Davis pro 2 bekabeld tijdelijk prijs op aanvraag

Davis pro 2 bekabeld tijdelijk prijs op aanvraag

Categorie:

Beschrijving

De Vantage Pro Weerstation kabel 6152C EU is een semi professioneel weerstation, de bekabelde uitvoering. Het nieuwste in weertechnologie inclusief voorspellingen.

De buitenpost bestaat uit een regenmeter (automatisch leegmechanisme) anemometer, windvaan voor de windrichting en temperatuur en vochtigheid.
De binnenconsole meet de waarden voor binnen inclusief de luchtdruk. Zon en maan tijden worden juist weergegeven, omdat de juiste aardpositie wordt ingegeven.
Dit weerstation heeft uitgebreide datalogging mogelijkheden en laat ook zonder de extra aan te schaffen datakabel en sofware o.a. al de dag /maand /jaar maximale en minimale waarden zien van o.a. binnen en buitentemperatuur en luchtvochtigheid, windsnelheid en ook het verloop door de afgelopen 24 uur van al de gemeten waarden incl. windrichting.

De console is wel Engelstalig, maar de gebruikte symbolen en afkortingen zijn goed te begrijpen. Voor de weervoorspellingen wordt een lijst met vertalingen bijgeleverd. Tevens uitgebreide software beschikbaar voor Windows en Max operating systeem.

Bel gerust voor de folder en/of accessoires!

Menu